maandag 22 april 2013

Koninginnedag outfit inspiratie

Hi,
nog een weekje en dan is het weer 30 april, en dat betekent voor de allerlaatste keer Koninginnedag. De dag dat iedereen in oranje kan lopen, of het je nu staat of niet. Heel de dag feest vieren met de rest van het land. Maar dan komt nu de vraag, wat doe je aan? Dat ligt er natuurlijk aan wat je gaat doen op deze dag, maar ik zal voor jullie de leukste oranje outfits op een rij zetten.

Deze maxima-dress van supertrash is wel aan de dure kant, maar hij is dan wel erg mooi. Het is wel een wat langere jurk, tot net boven knie, dus sommige meiden vinden het misschien geen geschikte jurk om bijvoorbeeld aan te doen naar een dance-event.

Dit topje is van het merk pieces is is voor een betaalbare prijs te krijgen. Leuk voor één dagje.

Deze zacht oranje jurk kan je voor niet al te veel geld bij de Scapino halen. Dit is een mooi prijsje als je normaal nooit oranje draagt maar voor deze gelegenheid toch in het oranje wilde.

Voor de mensen die iets anders willen dan een topje of een jurkje zijn er natuurlijk ook nog de spijkerbroeken, die je meerdere keren aankan. Dan moet je wel een beetje lef hebben, om in een oranje broek naar school te gaan, maar het is wel leuk. Vandaar dat hij ook wat duurder is.

Dit shirt is leuk voor Koninginnedag, maar dankzij de leeuw kan je hem ook goed aan tijdens bijvoorbeeld het EKof WKals je dat leuk vindt, en het is natuurlijk een mooi prijsje.

Dit shirtje kan je dragen als je wilt laten zien dat je Beatrix waardeerde in deze afgelopen 33 jaar. En het is natuurlijk een leuk shirtje voor een hele leuke prijs, het is wel dat je hem maar één keer aankan.

Wat gaan jullie doen met Koninginnedag? En weten jullie al wat je aan doet? Laat het me weten.

Tot de volgende keer,
x Jasmijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten