About me

Hallo lezer,

Allereerst welkom op mijn blog. Elke lezer die ik op mijn blog krijg is belangrijk. Ik waardeer het echt, want het betekent dat je de moeite hebt genomen om even naar mijn blog te kijken.

Als eerste zal ik mezelf even voorstellen, ik ben Jasmijn en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer pyschologie in Rotterdam en zit momenteel in mijn eerste jaar. Mijn hobby's zijn vooral winkelen, met vriendinnen leuke dingetjes doen, en natuurlijk bloggen.

Ik ben mijn blog na lang twijfelen gestart. Waarom ik hem heb gestart kan ik je heel makkelijk vertellen. Ik houd ervan om te schrijven. En  dan geen lange verhalen, maar kleine verhalen, over mijn eigen leven bijvoorbeeld, of een ander onderwerp dat op dat moment in mijn gedachte zit. En om m'n ei kwijt te kunnen als het ware. Ik liep al een tijd rond met het gevoel dat ik nergens mijn gevoel echt goed kwijt kon. Toen ontdekte ik tumblr. Ik gebruikte mijn account heel vaak en gevoel ging langzaam weg. Maar het is nooit helemaal weggegaan. Omdat ik op tumblr altijd in het engels blogde, had ik het gevoel dat ik mezelf toch niet helemaal kwijt kon. Ik heb er maanden over gedacht om dan toch een blog te starten hier. En nu is het eindelijk zo ver. Mijn blog is nu een feit, en het is nu al mijn eigen trots! Ik hoop dat ik er zelf veel plezier van zal hebben, en jullie, als lezer, natuurlijk ook.
Je vraagt je misschien af waarom ik dan zo twijfelde om een blog op te starten. Deze vraag is voor mijzelf ook nog steeds een beetje onbeantwoord. Ik had altijd het idee dat als je een blog had, dat je er elke dag minstens 3 artikelen moest opzetten, en dat je er heel veel tijd aan kwijt was. Maar daar heb ik geen tijd voor. Toen heb ik voor mezelf besloten, ik ga er toch één opstarten, en ik vertel nu alvast ik kan niet elke dag een nieuw artikel plaatsen. Daar heb ik het helaas te druk voor. Maar om toch van dat gevoel af te komen dat ik me nergens helemaal kwijt kon, ben ik er toch één begonnen.

Mijn blog zal over allerlei onderwerpen gaan. Over mijn eigen leven, make-up, fashion, boeken, films, muziek en waarschijnlijk nog veel meer.  Als je mijn blog een tijdje zal volgen, zal je me waarschijnlijk aardig leren kennen.

Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan het lezen van mijn blog! Alvast bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit stukje te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten